PAPIER CUKROWY A3 - FROSTING SHEETS 30 ark.

CUKROWY PAPIER JADALNY FROSTING SHEETS 30 ARK. A3 Zobacz większe

Nazwa: Jadalny papier cukrowy FROSTING SHEETS

Rozmiar: A3 (29,7cm x 42,00 cm)

Ilość: 1 opakowanie 30 ark.

Więcej szczegółów

265,00 zł brutto

Rabaty ilościowe

IlośćRabatOszczędzasz
5 6,15 zł Do 30,75 zł
10 18,45 zł Do 184,50 zł
20 30,75 zł Do 615,00 zł
50 46,13 zł Do 2 306,25 zł
100 57,96 zł Do 5 795,76 zł

Opis

Rodzaj papieru jadalnegoPAPIER CUKROWY

Więcej informacji

JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ZAKUPEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (np. PALETOWYCH) LUB STAŁĄ WSPÓŁPRACĄ 
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

mailowo: kontakt@cakeartpolska.pl
telefonicznie: 692-880-267 

SKŁAD:
Zagęszczacze skrobia (E1422, E1412), maltodekstryna, gliceryna (E422), cukier, woda, stabilizatory (E460i, E414, E415), dekstroza, emulgatory (E435, E491, E471), regulator kwasowości (E330), aromaty, substancje konserwujące (konserwanty E202)

Produkt nie zawiera Bieli Tytanowej (E171)

Termin przydatności:

24 miesiące od daty produkcji

PRZEZNACZENIE:
Jadalny papier cukrowy przeznaczony do stosowania z atramentem jadalnym.

Służy do wykonywania jadalnych dekoracji drukowanych (drukowanie jak na zwykłym papierze). Szczególnie w przypadku wielkoformatowych tortów powyżej formatu A4 lub okrągłych o średnicy powyżej 21 cm.
Papier Frosting Sheets można stosować jako dekoracje różnego rodzaju tortów, ciast, babeczek na bazie różnego rodzaju kremów maślanych, masach cukrowych czy marcepanie.

Odradza się jego stosowania bezpośrednio na warstwach galaretki, skutkuje to rozpuszczeniem i rozmazaniem wydrukowanej dekoracji.

Zalety:

- Wysoka jakość
- Łatwość i szybkość w obsłudze
- Idealna kompozycja z wyrobem cukierniczym
- Najwyższa jakość i czystość wydrukowanych zdjęć
- Niesamowity efekt wizualny szczególnie w przypadku niestandardowych i wielkoformatowych tortów

Papier jadalny Frosting Sheets daje nieograniczoną możliwość stworzenia pomysłowych i niezapomnianych dekoracji cukierniczych przez najwyższą jakość wydrukowanych ilustracji oraz niesamowity efekt wizualny gotowego wyrobu cukierniczego.

Przed nałożeniem na torcie lub innym wyrobie cukierniczym papier Frosting Sheets należy zdjąć z folii (części niejadalnej). Zadaniem tej folii jest ułatwienie wprowadzenia arkuszu do drukarki w trakcie tworzenia nadruku jadalnym atramentem.

Podczas drukowania jadalnym atramentem zaleca się drukowanie z tylnej tacy (ustawienia drukowania) w celu uniknięcia uszkodzenia arkusza jadalnego papieru Frosting Sheets. 
Ustawienia do drukowania dla tego typu papieru (preferencje drukowania) to jako nośnik "koperta" i rozmiar papieru A4.

Produkt posiada stosowne dokumenty dopuszczające do sprzedaży na terenie Unii Europejskiej.

JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ZAKUPEM WIĘKSZYCH ILOŚCI (np. PALETOWYCH) LUB STAŁĄ WSPÓŁPRACĄ 
SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:
mailowo: kontakt@cakeartpolska.pl
telefonicznie: 692-880-267