Obniżka! PAPIER JADALNY FROSTING Zobacz większe

NACINANY PAPIER CUKROWY A4 - 48 kół x 3cm

Nowy produkt

Nazwa: PERFOROWANY FROSTING SHEETS 48 x 3cm

Rozmiar: A4 (21cm x 29,7cm) 
Średnica naciętych kół:  3 cm x 48 szt.

Ilość: 1 opakowanie - 25 ark.

Więcej szczegółów

99,99 zł brutto

81,29 zł netto

-41,46 zł

141,45 zł brutto

Opis

Typ papieru PAPIER CUKROWY

Więcej informacji

SKŁAD:
Zagęszczacze skrobia (E1422, E1412), maltodekstryna, gliceryna (E422), cukier, woda, stabilizatory (E460i, E414, E415), dekstroza, barwnik spożywczy (E171), emulgatory (E435, E491, E471), regulator kwasowości (E330), aromaty, substancje konserwujące (konserwanty E202)

Termin przydatności:
24 miesiące od daty produkcji

PRZEZNACZENIE:
Arkusze A4 perforowanego papieru cukrowego w kształcie 48 okręgów o średnicy 3 cm przeznaczone m.in. do stosowania z atramentem jadalnym.

Perforacja to nacięcie na arkuszu w określonym kształcie, które pozwala w łatwy sposób bez użycia narzędzi rozdzielić kartkę wzdłuż perforacji. W tym wypadku perforacja wydziela 48 okręgów o średnicy 3 cm na jednym arkuszu A4. Pozwala to na bardzo łatwe zadrukowanie jadalnego arkusza i perforowanej części, a następnie proste jej oddzielenie od arkusza. 
Papier cukrowy idealnie nadaje się do wydruków jadalnych i wykonywania samodzielnie różnych dekoracji na torty i ciasta na przykład w formie jadalnych naklejek lub zdjęć na torty.

Papier cukrowy Frosting Sheets można stosować jako dekoracje różnego rodzaju tortów, ciast, babeczek na bazie różnego rodzaju kremów maślanych, masach cukrowych czy marcepanie. 

Odradza się jego stosowania bezpośrednio na warstwach galaretki, skutkuje to rozpuszczeniem i rozmazaniem wydrukowanej dekoracji.

Zalety:
- Wysoka jakość
- Łatwość i szybkość w obsłudze
- Idealna kompozycja z wyrobem cukierniczym
- Najwyższa jakość i czystość wydrukowanych zdjęć

Papier jadalny Frosting Sheets daje nieograniczoną możliwość stworzenia pomysłowych i niezapomnianych dekoracji cukierniczych. Najwyższa jakość wydrukowanych ilustracji oraz niesamowity efekt wizualny gotowego wyrobu cukierniczego.

Perforowany papier Frosting Sheets to oszczędność czasu, wystarczy zadrukować odkleić wydruk na okręgu i gotowe.

Przed nałożeniem na torcie lub innym wyrobie cukierniczym papier Frosting Sheets należy zdjąć z folii (części niejadalnej). Zadaniem tej folii jest ułatwienie wprowadzenia arkuszu do drukarki w trakcie tworzenia nadruku jadalnym atramentem.

Podczas drukowania jadalnym atramentem zaleca się drukowanie z tylnej tacy (ustawienia drukowania) w celu uniknięcia uszkodzenia arkusza jadalnego papieru Frosting Sheets. 
Ustawienia do drukowania dla tego typu papieru (preferencje drukowania) to jako nośnik "koperta" i rozmiar papieru A4.

Produkt posiada stosowne dokumenty dopuszczające do sprzedaży na terenie Unii Europejskiej.

JEŻELI JESTEŚ ZAINTERESOWANY ZAKUPEM JESZCZE WIĘKSZYCH ILOŚCI LUB STAŁĄ WSPÓŁPRACĄ SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI:

mailowo: kontakt@cakeartpolska.pl

telefonicznie: 692-880-267